Swix voiteluteline

Tälläinen hankittunua paikallisesta Prismasta.

Raskas toi on, painoa koko telineellä reilut 10kiloa. Tukeva myös. Kun vertasi Kosken metallin telineeseen, niin eroa on reilusti. Ei kovin liikuteltava, säilytystä varten jalat saa käännettyä kasaan ja jalakset saa irti helposti. Mutta mikään matkamalli toi ei ole. Kosken metallin teline on alumiinistä tehtynä kevyt ja hyvin suunniteltuna taittuu pieneen tilaan, helppo ottaa auton peräkonttiin mukaan kisapaikalle. Tämä swixin teline ei sitä ole, tosin eipä taida olla tarvetta tuollaiseen.

Teline on helppo säätää eri suksille kohilleen. Side tulee kiinni metalliseen lenkkiin, jota voi ruuvata ylös tai alaspäin. Jalakset voi säätää helposti oikealle kohtaa.

Jalasosa ja varsinainen pöytä myydään erikseen, tuli köyhäiltyä ja ostettua vain yksi jalasosa. Katsotaan josko sitä jossain vaiheessa sit.